ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Τρόποι Αποστολής

Τρόποι Αποστολής

Τα προϊόντα θα αποστέλλονται με courier στη διεύθυνση που θα ορίσετε κατά την υποβολή της παραγγελίας σας εντός 2-4 εργάσιμων ημερών από την ημέρα της παραγγελίας σε όλη την ΕΛΛΑΔΑ και στα νησιά εντός 2-5ημερών. Ο χρόνος παράδοσης στην ΚΥΠΡΟ είναι 3-7 εργάσιμες μέρες.Πριν απο κάθε αποστολή θα υπάρχει τηλεφωνική επικοινωνία με το πελάτη για επιβεβαίωση της παραγγελίας του. Εάν υπάρχει αδυναμία επικοινωνίας απο την πλευρά του πελάτη ( δηλαδή αν δεν απαντήσει στα τηλεφωνήματα της εταιρίας) η παραγγελία θα παραμένει στα γραφεία μας μέχρι να επιτευχθεί κάποια επικοινωνία.

Τα έξοδα αποστολής σε όλη την Ελλάδα είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Τα έξοδα αποστολής για Κύπρο είναι 10€.

Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών, καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελίας σας αλλα και σε περιπτώσεις απομακρυσμένων περιοχών όπως νησιά, η παραπάνω προθεσμία παράδοσης θα παρατείνεται όσο διαρκεί ο λόγος της καθυστέρησης.

Συνεργαζόμαστε με αξιόπιστες εταιρίες ταχυμεταφοράς (courier) ώστε να παραδίδονται τα προϊόντα ασφαλώς και μέσα στο χρόνο που υποσχεθήκαμε. Σε περίπτωση όμως καθυστέρησης της παράδοσης της παραγγελίας για λόγους που δεν είναι υπαιτιότητα της εταιρείας μας, το styleme.com.gr δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη οποιασδήποτε ευθύνης, παρ όλα αυτά οι πελάτες ενημερώνονται πάντοτε για την όποια καθυστέρηση.

Οι παραγγελίες που καταχωρούνται από  Δευτέρα έως Πέμπτη επεξεργάζονται αυθημερόν. Οι παραγγελίες που καταχωρούνται  Παρασκευή, Σάββατο & Κυριακή επεξεργάζονται την Δευτέρα.