ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Αλλαγές – Επιστροφές

Αλλαγές - Επιστροφές

Σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε αλλαγή το styleme.com.gr σας δίνει τη δυνατότητα να δηλώσετε την επιθυμία σας προς αλλαγή στο info@styleme.com.gr σε χρονικό διάστημα 6 ημερων από την παραλαβή του και να το αντικαταστήσουμε με άλλο προϊόν που θα επιλέξετε σε ίδια ή μεγαλύτερη τιμή απο αυτή του προιόντος που έχετε ήδη αγοράσει.Η αλλαγή γίνεται εύκολα χέρι με χέρι στον κουριερ (ανταλλαγή) όταν σας παραδώσει το νέο δέμα. Τα έξοδα αυτής της διαδικασίας είναι 5€ τα οποια θα αναγράφονται στο νέο δεμα που θα παραλάβετε.

ΔΕΝ γίνονται αλλαγές σε μαγιώ για λογους υγιεινής.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων για μέρος ή το σύνολο της παραγγελίας, η επιστροφή χρημάτων γίνεται πάντα στην τιμή αγοράς του προϊόντος την ημέρα της αγοράς του,  ΑΦΑΙΡΟΥΜΕΝΩΝ 5€ που αφορούν στην διαχείριση της παραγγελίας, τα μεταφορικά έξοδα αποστολής της παραγγελίας σας απο την εταιρια μας (ποσό το οποίο δεν χρεώνουμε στους πελάτες μας κατά την παράδοση της παραγγελίας, με την προϋπόθεση όμως ότι δεν θα κάνουν χρήση  υπαναχώρησης).Η επιστροφή προιοντων πραγματοποιειται μονο με την ταχυδρομικη εταιρια που σας παρ’εδωσε το προιόν. Αν αποστείλετε το δέμα με διαφορετική ταχυδρομική εταιρία απο αυτη που το παραλάβετε η επιστροφή δεν θα γινεται δεκτη.
Στα προϊόντα τα οποία βρίσκονται σε έκπτωση ΔΕΝ γίνεται επιστροφή χρημάτων, παρά ΜΟΝΟ αλλαγή με άλλο προϊόν.
(Ο πελάτης έχει διαβάσει και κατανοήσει τους όρους πριν προχωρήσει σε αγορά.)
Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων τα έξοδα αποστολής για να μας στείλετε το δέμα είναι δικά σας,εκτός αν επιθυμείτε να το αποστείλετε με δική μας χρέωση πιο οικονομική (5€) η οποια θα σας αφαιρεθει επίσης απο το επιστρεφόμενο ποσο.
Η αλλαγή/επιστροφή γίνεται ΜΟΝΟ κατόπιν συνεννόησης με την εταιρία. Αν επιστραφεί ένα προιον χωρις να ενημερωθει η εταιρία πρώτα δεν θα γίνεται δεκτό.

ΔΕΝ γίνεται επιστροφή χρημάτων σε αγορες που πραγματοποιούνται σε περίοδο Black Friday,Cyber Monday.

ΔΕΝ γίνεται επιστροφή χρημάτων σε μαγιώ για λογους υγιεινής.

Η επιστροφή του ποσού γίνεται μέσα στις επόμενες 14 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του επιστρεφόμενου προϊόντος.
Διευκρινίζεται ότι το επιστρεφόμενο προϊόν πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση. Συγκεκριμένα το επιστρεφόμενο προϊόν δεν πρέπει να έχει φορεθεί πέρα από την δοκιμή, σιδερωθεί, πλυθεί ή υποστεί οποιαδήποτε άλλη διαδικασία καθαρισμού. Αν διαπιστωθεί οτι το προιόν έχει χρησιμοποιηθεί ή φθαρθεί η εταιρία θα κινείται αναλογως.Οι ετικέτες που συνοδεύουν το προϊόν θα πρέπει να υπάρχουν, όπως ακριβώς ήταν όταν το παραλάβατε μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης.ΕΑΝ το επιστρεφόμενο προιον δεν έχει το καρτελάκι του πανω και δεν υπάρχει η απόδειξη που το συνοδεύει δεν θα πραγματοποιείται αλλαγή ή επιστροφή χρημάτων.

Σε παραγγελιες που έχουν εξοφληθεί με κάρτα το ποσο θα επιστρέφεται με τον ίδιο τρόπο στην κάρτα σας.Σε περίπτωση που έχετε πραγματοποιησει παραγγελία με αντικαταβολή η επιστροφή χρημάτων θα πραγματοποιείται με κατάθεση σε τράπεζα. Σε αυτή την περιπτωση η μεταφορά πραγματοποιείται από την εταιρία μας από τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ. Αν δηλωθει διαφορετική τράπεζα για την επιστροφή του ποσου απο τον πελάτη το έμβασμα το επιβαρύνεται ο Δικαιούχος (Πελάτης) και όχι ο Καταθέτης (www.styleme.com.gr).

Για την διαδικασία αλλαγών – επιστροφών επικοινωνείτε μαζί μας στο info@styleme.com.gr

(*Τα έξοδα αλλαγης σχετικα με την Κύπρο είναι 14€.)

Εάν επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας, μπορείτε να πατήσετε «ακύρωση»  ή αφαίρεση απο το καλάθι και διακόπτεται αυτόματα η διαδικασία παραγγελίας. Εάν για κάποιο λόγο γίνει ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής παραγγελίας   που δεν επιθυμείτε τελικά την ίδια στιγμή της ηλεκτρονικής διαδικασίας επικοινωνήστε μαζί μας μέσω του info@styleme.com.gr κι αμέσως η παραγγελία σας θα ακυρωθεί.

Σε περίπτωση άρνησης ή μη παραλαβής των προιόντων ο αγοραστής υποχρεούται να καταθέσει τα έξοδα αποστολής 5€ (που είναι δωρεάν μόνο αν παραληφθεί το προιόν) μέσω τραπεζικής κατάθεσης η λογαρισμού PayPal. Σε διαφορετική περίπτωση η εταιρεία επιφυλλάσεται παντός νομίμου δικαώματός της.